Facebook Hesabını Silme

Facebook kullanıcıları kendince sebeplerden dolayı kullanmış oldukları Facebook hesaplarını tamamen kapatmak isteyebilirler. Bizde bu yazımızda bu işlemin nasıl yapılması gerektiğine açıklık getirmek istedik.

facebook-sil

Facebook hesabınızı kapatmadan önce bilmeniz gereken birkaç şey;

  • Sadece sizin yöneticisi olduğunuz sayfa veya gruplar tamamen silinir.
  • Sayfalarınızın yada gruplarınızın kapanmasını istemiyorsanız farklı bir yönetici tanımlaması yapabilirsiniz.
  • Facebook hesap silme işleminin hiç bir geri dönüşü bulunmamaktadır. Silmiş olduğunuz hesaba daha sonradan ulaşma şansınız bulunmamaktadır.
  • Facebook hesabınızın tamamen kapatılması için uygulamalarınızı da silmeniz gerekmektedir. Çünkü hesabınızı silebilmek için hesabınızda 14 gün boyunca hiç bir hareket olmaması gerekmektedir. Facebook uygulamalarını silebilmeniz için Uygulama Ayarları sayfasında bulunan uygulamalarının yanındaki Kaldır simgesine tıklamanız yeterlidir.

Bu adımlardan sonra hesabınızı silmek için yapmanız gereken tek şey Facebook Hesap Sil sayfasına giderek Hesabımı Sil butonuna tıklamanız.
facebook-sil

Bu işlemnden sonra açılan pencerede Facebook şifrenizi girmeniz ve güvenlik sorusunu cevaplamanız gerekmektedir. Bu adımı da tamamladıysanız hesabınız dondurulmuş demektir.
facebook-sil

Bu işlemleri tamamladıktan 14 gün sora Facebook hesabınız tamamen silinecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.